Post by linheadssawtusy on Feb 15, 2022 15:19:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Man patīk Go Escape, tā ir labākā spēle
Briesmīga spēle pirmajos līmeņos tā sāka aizkavēties un neļāva man lēkt. Es neiesaku šo spēli, jo tai ir šausminoša grafika un tā ir ļoti garlaicīga
Go Escape! Arkadne igre wzit
Manuprāt spēle ir diezgan jautra! Lai gan man nācās izlaist dažus līmeņus, jo tas bija nedaudz sarežģīts, bet jebkurā gadījumā es lieliski pavadīju laiku, spēlējot šo spēli!
Iztīrīta spēle, interesanta spēle un labs laika kavēklis.
31.01.2021 - Escape room Lāčplēša ielā 43/45 - Biļešu Serviss
Contact | Escape.lv
kad tev nav interneta spēle izlaiž un kad tu lec, vienmēr ir vēlu. Manuprāt, šī spēle ir laba un slikta. Nebiju gaidījusi, ka tas radīs tik lielu atkarību.🦄
Spēlēja visu spēli, tā ir diezgan aizraujoša, līmeņi atšķiras pēc grūtībām, un kopumā tā ir jauka spēle. -1 zvaigzne par reklāmu daudzumu gan
šajā lietotnē ir pārāk daudz reklāmu, un es to neiesaku, ja esat tāds pacietīgs cilvēks kā es
Go Escape! Arkadne igre wzit
Jums JĀKLABO jutīgums. Pieskaros ekrānam un nekas nenotiek. Bumba vienkārši ieripo smaile! Jūs pavadāt vairāk nekā pusi spēles, mēģinot panākt, lai lietotne reģistrētu jūsu pieskārienu, un galu galā vienkāršākie līmeņi ir jāatkārto 3–5 reizes.
999: Deviņas stundas, deviņas personas, deviņas durvis iOS ...
Lieliska spēle. Ļoti saistoši. Es vēlos vairāk līmeņu, lūdzu. Spēli pabeidzu 7 dienu laikā
Eva Simons & Sidney Samson - Escape From Love tulkojums ...
Kā var būt kļūda, kas neļauj jums lēkt spēlē, kurā viss, ko varat darīt, ir lēkt! Arī spēles fizika ir sajaukta! Dažreiz bumba lec augšup pa nogāzi, vispirms neslīdot lejā. Vai nu izlabojiet šīs kļūdas, vai izņemiet šo spēli no spēļu veikala.
2. līmenis nedarbojās, es to pārspēju, tad tas apstājās un neļāva man pāriet uz nākamo līmeni. Tāpēc pēc neliela mēģinājuma es padevos, es nospiedu izlaišanas līmeni, un tas neizlaida. Es gaidīju reklāmu, un tas neizlaida līmeni..
Salauzts uz Galaxy Fold 2. Domājams, ka tas ir 120 Hz ekrāns, taču spēle darbojas divreiz ātrāk, nekā paredzēts, un padara to gandrīz neiespējamu.
Spēle ir patiešām jautra un nedaudz izaicinoša. Reklāmas tiek parādītas mazāk nekā citas spēles. Tomēr mums vajag vairāk līmeņu. Kopumā laba spēle.
[LV]CS:GO Zombie Escape ar Zvedi - Dandija apskāviens!
bija jāpārtaisa līmeņi, jo spēle neatzina, ka es tiku līdz vārtiem, jo parādījās reklāma. Es saprotu, ka ir vajadzīgas reklāmas, taču tik daudz biežu ILGU videoreklāmu iznīcināja spēles plūsmu. Arī ne vienmēr lec pēc krāna. Pirmo reizi es sapratu, ka tā ir mana kļūda, bet turpināja notikt tiktāl, ka tā acīmredzami bija spēle.
Man patīk spēles, bet nevaru noņemt reklāmas, ja maksājat
Pēc kāda laika kļūst garlaicīgi. Turklāt, ja neveiksmes gadījumā pieskaraties tieši virs restartēšanas pogai, jūs pārejat uz nākamo līmeni
Ļoti izaicinoši. Ļoti patīkami. Lielisks pārbaudījums cilvēka koncentrēšanās spējai un pacietībai. Es ieteiktu izveidot automātisku reklāmu noņemšanu, ja spēlētājs veiksmīgi nokārto 75% līmeņu. Tas dotu stimulu spēlēt.
Crazy Diner: Cooking Game Stratégie oww
Laba spēle, bet, ja neizmantojat datus vai wifi, varat izlaist katru līmeni.😱😱^_^
Go With The Flow by Escape to Blue Ridge
Pokémon GO pārtrauks atbalstīt tālruņus ar Android 5.0 Lollipop, ... Alien Escape ir jauka un atjautīga platforma, kuru jūs nevarat palaist garām.
Lieliska spēle! lai gan būtu vairāk 😔. Es pabeidzu pārāk ātri. nevaru sagaidīt vairāk līmeņu!
Tas bija labi, bet daudzām reklāmām, bro
Lieliska spēle, bet es zaudēju visu savu progresu, kas lika man sākt no sākuma, tāpēc es novērtēju šo ar 2 zvaigznēm.
sākumā bija jautri, bet tad, kad nokļuvu līdz 30. līmenim, sāka slīdēt, sastingt, un, kad es nospiedu ekrānu, lai lēktu, tas nedarbojās. Turklāt man ļoti patīk spēle. tas ir ļoti relaksējošs nakts un dienas laikā. Man tas patīk. Paldies!
Tas bija labi, nav labi, lai gan tas bija diezgan neglīts, bet tas mani interesēja
Forša koncepcija, taču viņi patiešām darīja visu iespējamo, lai padarītu to pēc iespējas mazāk jautru ar daudzām kaitinošām reklāmām un ekrāniem "SKIP LEVEL", nevis vienkārši automātiski restartēja līmeni. Es neiesaku instalēt šo spēli.
ŠĪ IR VISLIETĀKĀ SPĒLE. Es pat nevaru to izbaudīt. Kādreiz tas bija jautri, bet tagad tas ir briesmīgi. Pievienot pēc pievienošanas. Es pat nevaru spēlēt spēli 7 sekundes. Neiesaku šo spēli vispār.