Post by linheadssawtusy on Feb 15, 2022 15:22:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Ова игра је забавна и узбудљива
Добро је, свиђа ми се, али једини проблем је што не могу да се померим, убацио сам га али онда поново преузео
Када сам видео оглас за ову игру, био сам као да изгледа супер, инсталирао сам и ово је невероватна најбоља игра коју сам играо последњих година, иако је потребно мало више порадити на лицима и учинити арени мод лакшим за новије играче који покушавају то је први пут, али у сваком случају ово је невероватно #стаинумбер1трендинг
Заиста је забавно, волим да побеђујем све у овој игри, волим да играм као банана, али волео бих да има више контрола
Требало је да се зове Саваге Саусаге. Изгубио си шансу. 😔😔😔
Огласи
Дао бих овој забавној игрици 5 звездица, али противници су лажни
Не могу чак ни да играм игру, плз поправи је заостаје као Ф### немогуће је играти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Ако желите забавну игру, немојте је преузимати. Потпуно је намештено, сви ботови циљају на вас и заостајање чини да изгледа као да никада нисте убили
Sausage Wars.io आर्केड गेम cpo
Добра игра, али пуно реклама 75/100 шансе да ћете добити оглас када умрете
Заиста смешна игра, али нада може додати још ликова
Ужасна игра. Не губите време на ову ужасну игру. Приказује резну сцену за коначно убиство када чак и не умру, тако да не можете да контролишете свој лик док се сцена игра тако да ваш лик на крају одлази са ивице.
Добра игра. 2 звездице јер 1) нема онлајн режима и само ботови.2) када ошамарите некога када вас ошамаре они вас одбацују даље 3) Ако сачекате неколико секунди на почетку игре, можете да видите који ботови циљају на вас 4 ) све у свему, нису одвојили време на игрици 5) исте карте изнова и изнова
Тешко је играти, немогуће погодити још једну кобасицу јер су контроле ужасне. НИКАДА НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ ОВУ ИГРУ.
Dragondodo - Jewel Blast Nezahtjevne igre nas
Померите поглед камере још мало уназад
Ова игра је заиста смешна, ова игра је Аилли и дефинитивно се слажем са куповином овога 🤣😁👍
Знаш да ти се игре кваре јер нико и нико не покушава да игра игру баш као што покушава да игра и то је само смеће, знаш ако морам да је играм на слух и да видим да ли можеш да добијеш добро у овом тренутку, али знаш само требало би само да побољшаш игру, знаш да си само доодоостар
Ужасно!!! Све што би игра учинила је грешка и не би ми дозволила да играм!!! Невер гет!!! Све игрице које имам на свом телефону раде добро, али ова једна доза не ради!!! НИКАД НЕ ПОНАВЉАМ НИКАД НЕ ГЕТ!!!
Много реклама, али заиста забавна игра
Нооб и губитник Мрзим ову игру Увек сам губио ову игру нооб
Ово је добра игра, али би било боље да играте против других људи.
пооп
Sausage Wars.io आर्केड गेम cpo
Супер
Х Е М
Свиђа ми се игра, али има проблем, греши када је први пут играм, да ли бисте могли да поправите ову игру, хвала, али још увек ме тера да се смејем јер начин на који греши и прст је полудео, а онда полудимо и греши још горе хе хе
Веома добра и заразна игра и мислио сам да је помало смешно гледати како се мале кобасице убијају и покушавају да преживе до краја.
Смеће. Огласи се буквално бацају по екрану било где. Осећа се као флеш игра.
Супер је 😀😎😁😎😎😎
Лепа игра! Можете преузети и ово и веома се забавити у овоме!!!😝
Ово није смешно. Ово је проклета игра. Некако ми се ова игра не свиђа, али стварно ми се не свиђа ова игра. Ово је игра са хот договима у којој убијате виршле и њихову крв. Ја не волим, ја једноставно не Не свиђа ми се ово, склони ову игру од мене одмах
Ова игра је забавна, али сви се нападају на вас тако да није фер да поправите своју игру, хвала вам пуно
Игра је добра и забавна, али разлог зашто ја оцењујем само 3 је тај што се НПЦ удружују да би вас убили, а други су огласи иако немам оптерећење или Ви-Фи, огласи су нон-стоп, а чак и на дугмету за покретање постоји оглас који ако пропустите да кликнете, отићи ћете у центар за преузимање, тако да нећу препоручити ову игру људима на које је лако да се наљуте.
Лепа игра. Нисам баш имао проблема као што кажу други коментари
Ово је најгора игра коју сам икад играо превише реклама, превише грешака и ствари такооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооое је се се се се се се се су се се се се је се се се је се се се је се се се је се се се се се се су се се се се се се се со се се се сетите.
Веома изазива зависност, али не играте против других играча што је штета што су сви ваши противници АИ