(Android) Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire цхеат цоде грешка новац
Mar 9, 2022 6:55:11 GMT
Post by ransciroradis on Mar 9, 2022 6:55:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка новац ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire 2022 version ▞▞▞
АТ ИЗГЛЕДА ДОБРО ДА ИХ СВЕ ВИДЕ
Прича и авантура сама по себи су прелепе, АЛИ је супер грешка и систем новчића је ужасан. Након што сам потрошио 30$, стигао сам само до 6. поглавља приче да можете, а можда и не, добити слике за поглавља И можда нећете добити ни крај који желите. Плаћам мање за праве књиге. Искрено, то је до сада најбољи симулатор који сам играо, али велика је штета што плаћам толико и једва да стигнем далеко јер се новчићи једва протежу далеко и њихова вредност није објашњена
Имам баш овакву игру, али са Итаном, нема проблема са игром, шта год да је тако😁
Стварно ми се свиђа, али оно што ми се не свиђа је то што не могу да играм директно или свако поглавље зарадим АП уздах' стварно ми се свиђа Рафаел, он нас тако шармантан и сладак😢😣
Moonlight Lovers: Raphael - Otome Game / Vampire Rollenspiele nxvl
Чак и не почиње да се игра. Пробао сам буквално све да покренем игру, али не почиње
Свиђа ми се дизајн ликова и графика, мада нисам сигуран како да се осећам у вези са заплетом. Као да је то лик који имам највише потешкоћа након Итана, али ипак уживам у причи и изазову да дођем до срећног краја!
Moonlight Lovers: Rafael - Otome Game / Vampire Juegos de rol hdlf
Мех, мислим да је добијање 60 ап је као 3 додира у 3-4 сата, то је заиста заморно и куповина са правим новцем може коштати до 100 долара и то је смешно па не. Једина ствар која ми се свиђа је анимација и прича је у реду. Мислим, набавите ову игру ако сте вољни да чекате свака 3 сата за само 60 ап или желите да потрошите много новца на сваки начин!
Толико сам га играо да ми се свиђа!
Преузимање ове игре одузима превише времена
Иундгаме
У реду је... али ап систем је лош.
Moonlight Lovers: Raphael - Otome Game / Vampire Rollenspiele nxvl
Ово није секси игра
Не даје довољно енергије и троши превише. Иначе графика је стварно добра!
Волите ову апликацију!!! А Рафаел је тако мека особа😇😙
То је сјајна игра❤❤😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤗
Волим то и кул је
Забавно
Busuu: 言語学習 - 外国語を勉強 教育 yksa
Moonlight Lovers: Rafael - Otome Game / Vampire Juegos de rol hdlf
Дајте нам мали ап да решите овај проблем, ваша игра је веома добра, али мали ап ће вам представљати проблем
Пустите их да долазе, али их ослободите
Тако невероватно 😘💏👥 волим то
Пангет
😏
О боже, ово је само досадно. Хтео сам да наставим са причом, али неће јер морам да имам ап новчиће или тако нешто. Неће ми дозволити да наставим без тога.
Дајем овој игрици 3 звездице јер престаје да ради
Никада нисам волео ову игру
Једва чекам следећу утакмицу
Мислим да је ово најбоља "игра" коју сам пронашао. Акционе тачке иду пребрзо и гледање видео снимака вам не даје довољно да било шта урадите. Све остало је добро. Добре приче.
Ова игра је невероватна
Обожавам ову игру, чини ме срећним, зато је оцењујем са 4 🌟 и успут лепа апликација😁😁
Најбоља игра
Проблем са АП-ом је исто тако ужасан као што сви кажу, ја бих искрено радије само да ми се учитају рекламе и да могу да играм игру без чекања или трошења тона новца, што је једина опција коју би вам програмери заправо дали уживајте у причи пристојним темпом.
Волим ову игру, АЛИ низак АП је досадан, јер можете да играте игру само неколико минута.☹ Са 60 АП које добијате свака 4 сата, можете читати само 3 реченице одједном.😖 За мој проблем. : неколико дана нисам могао да гледам видео снимке за АП и не знам зашто.😭 Дајем игрици 4 звездице јер ми се јако свиђа прича и графика.🙂😁
Лепо је, али понекад када сте почетник у овој игри нећете ништа разумети! Дакле, када мало одиграте ову игру, она ће почети да виси! И не можете да изаберете ниједну опцију и на крају ћете деинсталирати ову игру!!! Дакле, да, молим вас, учините контроле мало лакшим.. иначе прича је сјајна због које жудите сваки пут!!! Свидеће вам се док не заврши виси😐😔.. Стварно сам желео да играм ову игрицу, али има неки велики проблем који и даље виси!!?😭😭😢
Тако добро! Волим сваки тренутак!
Ове апликације чине да сам заувек вољен на сваки могући начин да будем вољен. . .
Велики
Свиђа вам се и пошаљите више интерактивних прича за тинејџере
Гну фбн